Hotspot Shield VPN & Proxy

Hotspot Shield VPN & Proxy voor Android

Anoniem surfen met veilige VPN voor Android

Met Hotspot Shield VPN maak je veilig gebruik van mobiel internet en openbare draadloze netwerken. Daarnaast geeft de gratis app jouw smartphone toegang tot regiogebonden materiaal op internet, zoals Amerikaanse televisieseries en beperkt...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Anoniem mobiel surfen
  • Toegang tot regiogebonden content

TEGEN

  • Vertraagt je internetverbinding

Uitmuntend
8

Met Hotspot Shield VPN maak je veilig gebruik van mobiel internet en openbare draadloze netwerken. Daarnaast geeft de gratis app jouw smartphone toegang tot regiogebonden materiaal op internet, zoals Amerikaanse televisieseries en beperkt beschikbare YouTube-video's.

Hotspot Shield VPN logt jouw Android-smartphone of -tablet in op een zogenaamd Virtueel Particulier Netwerk. Daarmee maakt de app je als het ware onherkenbaar op het internet. Websites, WiFi-hotspots en kwaadwillende hackers zien jou dus als gebruiker van dit Amerikaanse VPN, niet als de Nederlandse internetter die je eigenlijk bent. Naast een hoop voordelen op het gebied van veiligheid en privacy, betekent dit ook dat je welkom bent op websites die enkel open staan voor bezoek uit de Verenigde Staten.

In theorie bekijk je zo onbeperkt al je favoriete Amerikaanse series en tv-programma’s op je smartphone, via de gratis online diensten van bijvoorbeeld NBC, ABC en TV.com. Het grote nadeel is dat dit op een Android-toestel vooral gaat via speciaal daarvoor bedoelde apps, die enkel te downloaden zijn met een Amerikaans Google Play-account. Je kunt dit omzeilen door het zogenaamde APK-bestand van de app te zoeken en downloaden, maar dat is helaas wat omslachtig.

Daar staat tegenover de eenvoud waarmee je Hotspot Shield VPN gebruikt. Na één keer kiezen voor de 'always on'-functie doet Hotspot Shield VPN altijd zijn werk.

Hotspot Shield VPN gebruik je vooral voor online privacy en veiligheid. Het verbergt de ware identiteit van je smartphone of tablet, zodat je altijd met een veilig gevoel gebruik maakt van mobiel internet en WiFi.

Meeste downloads VPN voor android

Hotspot Shield VPN & Proxy

Download

Hotspot Shield VPN & Proxy 6.9.0

Beoordelingen about Hotspot Shield VPN & Proxy

Promotie×