Hotspot Shield VPN

Hotspot Shield VPN voor iPhone

Veilig masker voor mobiele vrijbuiters

Met Hotspot Shield VPN maak je veilig gebruik van mobiel internet en openbare draadloze netwerken. Daarnaast geeft het jouw smartphone toegang tot regiogebonden materiaal op internet, zoals Amerikaanse televisieseries en beperkt beschikbare...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Anoniem mobiel surfen
  • Toegang tot regiogebonden content

TEGEN

  • Vertraagt je internetverbinding
  • Toegang tot Amerikaanse content omslachtig

Goed
7

Met Hotspot Shield VPN maak je veilig gebruik van mobiel internet en openbare draadloze netwerken. Daarnaast geeft het jouw smartphone toegang tot regiogebonden materiaal op internet, zoals Amerikaanse televisieseries en beperkt beschikbare YouTube-video's.

Hotspot Shield VPN logt jouw iPhone of iPad in op een zogenaamd Virtueel Particulier Netwerk. Daarmee maakt de app je als het ware onherkenbaar op het internet. Websites, WiFi-hotspots en kwaadwillende hackers zien jou dus als gebruiker van dit Amerikaanse VPN, niet als de Nederlandse internetter die je eigenlijk bent. Naast een hoop voordelen op het gebied van veiligheid en privacy, betekent dit ook dat je welkom bent op websites die enkel open staan voor bezoek uit de Verenigde Staten.

In theorie bekijk je zo onbeperkt al je favoriete Amerikaanse series en tv-programma’s op je smartphone, via de gratis online diensten van bijvoorbeeld NBC, ABC en TV.com. Het grote nadeel is dat dit op een iOS-toestel alleen kan via speciaal daarvoor bedoelde apps, die enkel te downloaden zijn met een Amerikaans iTunes-account.

Aan zo’n account komen is mogelijk, maar kost geld, tijd en moeite. Daarnaast is de mobiele service van bijvoorbeeld Hulu.com – de belangrijkste aanbieder van Amerikaanse televisieseries – niet gratis en betaal je na 7 dagen vrij gebruik tevens 79 cent per maand voor de diensten van Hotspot Shield VPN. Zo valt het belangrijkste voordeel van de PC-variant van Hotspot Shield VPN grotendeels weg.

Daar staat tegenover de eenvoud waarmee je Hotspot Shield VPN gebruikt. Na één keer kiezen voor de 'always on'-functie doet Hotspot Shield VPN altijd zijn werk.

Hotspot Shield VPN gebruik je vooral voor online privacy en veiligheid. Het verbergt de ware identiteit van je iPhone of iPad, zodat je altijd met een veilig gevoel gebruik maakt van mobiel internet en WiFi.

Meeste downloads VPN voor iphone

Hotspot Shield VPN

Download

Hotspot Shield VPN 4.5.0

Beoordelingen about Hotspot Shield VPN

Promotie×